Nivian lanceert een compleet assortiment Smart Home Wifi-apparaten die compatibel zijn met de platforms Google Home, Alexa (Amazon) en TUYA, het toonaangevende platform voor IOT-apparaten (Internet of Things).
Deze nieuwe Nivian-reeks biedt automatiseringsapparatuur die uw huis in een slimme woning zal veranderen.

UW APP Slim?

Het is een slim apparaatbeheerplatform, dit platform biedt ons volledige en externe controle, evenals aangepaste configuratiescenario’s.
Dankzij de brede compatibiliteit met tal van communicatieprotocollen zoals wifi, Zigbee of Bluethooth, heeft het veel fabrikanten in staat gesteld zich aan te sluiten bij dit toonaangevende platform op het gebied van IoT-apparaatbeheer.

Wat kunnen we doen met de TUYA Smart-app?

Naast het kunnen in- / uitschakelen van de apparaten die op deze APP zijn aangesloten, kunnen we vooraf bepaalde scenario’s configureren die de bruikbaarheid en kwaliteit van de APP vergroten.
JOUW APP stelt ons bijvoorbeeld in staat om een ​​scenario uit te voeren zoals:
Als ik thuiskom (Geolocatie via smartphone) wil ik een scène activeren waarbij de woonkamerverlichting aangaat en je sluit de stekkerdoos aan die de airconditioning voedt.

De configuratieopdrachten zijn eenvoudig of intuïtief en aangepast voor eenvoudige configuratie voor de gebruiker.
Uitgebreide configuratie- en automatiseringsmogelijkheden maken dit ecosysteem tot een zeer geavanceerd platform dat aan elk huis kan worden aangepast.
Het TUYA-platform is compatibel met een groot aantal apparaten, variërend van huishoudelijke apparaten, alarmen, beveiligingscamera’s, gloeilampen, stekkerdozen …
Het ecosysteem van dit platform is zeer breed en biedt een groot aantal mogelijkheden om van uw huis een Slimme woning.
De Cloud is een applicatie die uitstekende bescherming biedt dankzij zijn servers, die over geavanceerde beveiligingsmethoden beschikken.
De APP is beschikbaar voorAndroidenIOS .

Nivian Smart

De nieuwe Nivian Smart-reeks zal zich voornamelijk richten op die Smart Home- en beveiligingsapparaten, dat wil zeggen videobewakingscamera’s en alarmen.
Alle apparaten in deze serie zijn compatibel met het TUYA-platform, Google Home en Alexa, dus ze hebben maximale compatibiliteit met de belangrijkste Smart Home-platforms.